Проф. Николай Витанов с обстоен анализ на обстановката с коронавируса у

...
Проф. Николай Витанов с обстоен анализ на обстановката с коронавируса у
Коментари Харесай

Витанов с обстоен обзор: Хейтърите само вият и реват, но всички трябва да се пазим, страшно е!

Проф. Николай Витанов с обширен разбор на ситуацията с коронавируса у нас. Математикът прави предизвестие и към всички всички поданици от Пловдивско, защото обстановката в региона ставала сериозна.

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 19 октомври 2021 година

Тази информация е за хората, които желаят да знаят какво чакам, че ще се случи с пандeмията в околните дни.

Информацията е такава, каквато излиза от компютрите. Добро или неприятно, това излиза, това ви пиша.

Какво да пиша. Вие, които четете постоянно тези сводки - сюрпризирани ли сте? Не сте. Точно това се очакваше. Вторичен пик до края на октомври, нали по този начин.

Какво стана бе, злобари? Къде ви отиде теорийката, че към този момент има стаден имунитет? Където и чакахме да отиде - в тоалетната. Пуснете водата, че мирише. Помните ли последното изявление от предходната седмица на гуруто, дето предходната година щеше да се къса дипломата, по какъв начин ще се задължим на 3000 - 3500 случая. Моля?!!! Я отново - на какъв брой ще се задържим? Колко е смъртността? Хайде, излизайте - ревете и вийте против Витанов.

Ревете и вийте, че ви предизвестява отнапред какво има да става. Между другото, давате ли си сметка, по какъв начин се вади минималният действителен детерминизъм от такива данни, злобари мои. Че пробвайте, де. Изкарайте прогнози точни като моите и тогава ме оценявайте. А знаете ли какво е детерминизъм в данни? И можете ли? Отговор - теорема на Витанов за некадърността на злобарите:

Хейтърите единствено вият и реват, една свястна прогноза не могат да дадат.

За тези, които не са злобари: Извинявайте, само че не съм по никакъв начин удовлетворен, че прогнозите ми се сбъдват. Искам да не се осъществен и тоя народ да мине по-леко през това тестване. Ама не става. И това, което излиза от компютрите, не ми вдъхва оптимизъм. Затова
хора от цялата страна, пазете се изключително доста през идващите 2 седмици. пазете телата си - те са най-скъпата ваша благосъстоятелност. Много мъчно се поправят провали там. Помислете и за хората на първа линия, които се задъхват. Болниците са цялостни. Пазете се - няма кой да ви пази.

Смъртността е висока. Такива бяха упованията, само че помните, ревът против тези прогнози беше толкоз огромен, че стопирах да споделям цифри по тях. Няма и да споделям. Писал съм ви, че не дръзвам да пиша нищо за смъртността през октомври. Още септември месец ви го написах. Числата през днешния ден са такива

За смъртността (починали сългасно формалния портал coronavirus.bg, че някои злобари още не знаят какви са тия числа) - никакъв коментар, просто цифри за информация:

умряли в края на септември 2021 - 20882

умряли до през днешния ден - 22488

умряли октомври 2020 (за целия месец) - 441

умряли за октомври 2021 - 1606 (за 18 дни)

Починалите до момента за октомври 2021 са 3.64 пъти повече в сравнение с умрелите за целия октомври 2020.

Никакъв коментар. Ама никакъв коментар. Изводите си ги правете сами, кой каквито желае да си ги прави. Давам единствено цифри, коментарът ще го направя в края на месеца, както съм ви заречен.

Нека да отбележа неща - няма политика тук. Само цифри без коментар. Ако питате за какво го върша - проучвам резултата от корозивното деяние на анти-ковид и анти-ваксърските теории върху популацията. Добър знак за това е смъртността. Търся отговор на простичкия въпрос - за какво тая вълна не е смазана, откакто има ваксини. Защо? Отговор - на края на месеца, както съм ви заречен.

Следват картите за през днешния ден.

Най-напред картата според проекта на Министерството на здравеопазването. Броят на областите на равнище 4 пораства бавно.

Днес са 14 дружно с претендентите. Половината от страната. Нов претендент е Ловеч

Затова:

Хора от област Ловеч - ПАЗЕТЕ съдебна експертиза! Разпространението на вируса при вас е дифузно и областа ви е претендент за влизане на равнище 4 според Плана на Министерството на здравеопазването. Спазвайте обикновените ограничения, избягвайте местата, където се събират доста хора.

Иначе, виждате огромната проблематична област в Западна България. Тези от вас, които четат постоянно тези сводки, знаят, че от дълго време е предсказано образуването на тази област.

В нея се чакат проблеми през тази и през идната седмица.

В Източните Родопи и в Плевен ситуацията към този момент не е

толкоз умерено, там нещата бавно се утежняват.

Кърджали е добре на общия декор.

Проблемната зона в западна България се вижда ясно и на прогнозната карта на 14-дневната заболеваемост.

Там се вижда обаче и нещо доста неприятно - Пловдив се е запътил да става претендент за равнище 4 според скалата на риска на проекта на Министерството на здравеопазването. Нека се опитам да оказа помощ това да се предотврати.

Затова:

Хора от област Пловдив - пазете си! Разпространението на вируса при вас е дифузно и областа скоро ще е претендент за влизане на равнище 4 според Плана на Министерството на здравеопазването. Спазвайте обикновените ограничения, избягвайте местата, където се събират доста хора.

Днес базовото репродуктивно число е 1.291.

Твърде е покрай 1.3. Ако го трансферира, натискът към този момент няма да е равномерен. Хората на първа линия усещат засилващия се напън.

Хора на първа линия. Милички, отново нещата опряха до вашия подвиг. Гответе се за тежки 2 седмици. Но вие си знаете. Два пъти минахте през такива пикове, знаете какво е. И аз знам и в този момент в очите ми има сълзи.

Разпространението на болестта в страната е преобладаващо дифузно. Днес 23 области са с такова разпространяване.

Доста от дълго време не сме стартирали седмица с подобен брой области. До края на седмицата тук ситуацията се чака да се утежни още.

Честно дави кажа - място не мога да си намеря. Какво ви става бе хора - всичко което става, ви бе предсказано много авансово. Защо допускате да вървим по най-мрачния сюжет. Вразумете се най-сетне, пазете се. Стига сте ги слушали тия с теорийките. В револвера на съветската рулетка патроните са към този момент повече от един, не си играйте със живота и здравето си. Мислете, че тая пандемия ще отмине. После би трябвало да продължите да живеете. Добре е биологичната ви благосъстоятелност да не е развалена. Труден е живота на инвалида, осъзнайте го. ПАЗЕТЕ съдебна експертиза СЕГА!

Бог ми е очевидец, повече не мога да направя.

Това е към този момент. Желая ви здраве и триумфи и дано вирусът да ви заобикаля.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР